Skip to content Skip to footer
0 items - $0.00 0
YENİ HABERLER

ASTRO HABER

Daha fazla başarı, refah ve yaşam tarzı istiyorsunuz. Kendiniz için iyi ya da kötü bir zamanın ne zaman olduğunu bilmek istiyorsunuz. Yıldızları kendi tarafınıza çekmek istiyorsunuz. O zaman tam olarak olmanız gereken yerdesiniz.

Ben Jüpiter’in Kızı Emelce. Uzun yıllar ciddi danışmanlık ve pratik deneyime sahip sertifikalı bir astroloğum.

Mevcut gezegen enerjileri hakkında düzenli olarak ve eğlenceli bir şekilde rapor veriyorum. Bununla birlikte sizi en iyi nasıl destekleyebilecekleri konusunda günlük pratik ipuçları veriyorum.

Astroloji dünyası hakkında eğlenceli bir fikir edinirsiniz.

Mesela bir sonraki daveti ya da en iyi temizlik eylemini Başak enerjisi ile birleştirerek yaşam tarzınızı buna göre düzenleyebilirsiniz.

Astro Haber Bülteninde haftalık olarak zamanın mevcut kalitesini ve takımyıldızların nasıl olumlu bir şekilde kullanılabileceğini anlatıyorum.

Bu benim size desteğim.

Küçük ve açıklayıcı bilgi bültenleri var ve bazen bu yolu bir danışman astrolog olarak günlük hayatımdan heyecan verici ve ilginç deneyimleri bildirmek için kullanıyorum.

Her Pazar, yıldızların dünyasından en son haberleri öğreneceksiniz. Ve yeni hafta hakkında değerli bilgiler alacaksınız.

Tabi ki, geri bildirim ve öneriler almaktan her zaman mutlu olurum. Sizinle düzenli olarak iletişim halinde olmak istiyorum.

Hakkımda daha fazla bilgiyi https://www.jupiterinkiziemelce.com/#go-video4adresinde bulabilirsiniz